Marina Tadić progovorila o mužu, iznela šokantne detalje o braku: „Ne zna sve moje pesme, ne meša mi se u posao“

Marina Tadić progovorila o mužu
Marina Tadić progovorila o mužu

Marina Tadić progovorila o mužu koji nije iz estradnog sveta i ne voli da se eksponira u javnosti. Pevačica je po prvi put otkrila detalje iz braka sa pravnikom, ali i njenom životu nakon rođenja ćerke.

Za razliku od njenih koleginica koje se nakon porođaja vrate na scenu posle par meseci, Marina je odlučila da napravi dužu pauzu kako bi se u potpunosti posvetila majčinstvu.

marina tadic 8
Marina Tadić progovorila o mužu

Ja sam odlučila da se povučem dok malo ne odgajim ćerku jer sam htela da to vreme posvetim samo njoj koje se ne može vratiti. Odlučila sam da svoju karijeru stavim sa strane i posvetim se svom detetu jer sam to jako želela. Morala sam da sazrim i u muzičkom i u poslovnom smislu i odlučim kojim putem treba da idem. Sve shvatam ozbiljnije, neću da snimam nešto čega će se moje dete stideti- ispričala je pevačica.

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Marina Tadić progovorila o mužu

Kada vas muškarac vidi na sceni on je opčinjen vama i ako ste vi mnogo jaka figura njima to počinje da smeta i žele da ste domaćica i kod kuće. Ja ne pravim famu oko toga i mog posla, kod kuće sam mama i supruga, a na sceni pevačica. Imala sam sreću da sam pronašla muškarca koji nije želeo da me menja i da gleda na posao kako sam ja postavila– kaže Marina koja ne dozvoljava da joj se suprug meša u posao.

Ne pričamo uopšte o mom poslu, ne znam ni da li zna sve moje pesme. On je vrlo skroman jedan čovek, ne komentarišemo muziku i ne meša mi se u posao jer to ne bih podnela. Možemo da se posavetujemo, ali ništa više od toga da mi govori šta ću i kako ću ja. On je čovek pravnik – obajsnila je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

BONUS VIDEO- Zorana Mićanović i Marina Tadić o takmičenju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić