Naša pevačica prošla pakao zbog mentalnog poremećaja od koga pati: „Mislila sam da ludim, imala sam probleme na nastupima“

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Kada se ugase kamere, broje javne ličnostisi suočavaju se sa različitim problemima koje skrivaju od očiju javnosti, međutim naša pevačica Marina Tadić želela je da svoju privatnost podelila sa svima i svojim primerom utiče na ljude koji se suočavaju sa teškim momentima u životu.

Prilikom gostovanja u domačim medijima, Marina je progovorila o probelmu sa anksioznošću i borbom koju vodi.

Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem– počela je da objašnjava Marina, a zatim otkrila da je potražila stručnu pomoć.

Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome – priznala je pevačica.

marina tadic

Marina je objasnila koje simptome je imala i kako je prevazišla stanje anksioznosti.

Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni “pojedu”. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki “upijač”. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima – rekla je Tadićeva i dodala:

a303e347312e0c7a0599748431c25d943af472a4

Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam to prevazišla to stanje.

(Kurir/Gloria)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.