Login/Registracija

Marina Stankić se prisetila učešća u „Zvezdama Granda“, pa oktkrila tajnu: Zbog jednog poteza je ostavila Popovića bez reči

Pevačica Marina Stankić važi za jednu od najtaženijih pevačica kada su privatna veselja i slavlja u pitanju. Od kada se pojavila u „Zvezdama Granda“ ne prestaje da niže uspehe na poslovnom planu.

Posebno važna činjenica kada je ona u pitanju jeste da je imala priliku da peva kralju narodne muzike Šabanu Šauliću čiju je naklonsot stekla još u toku takmičenja.

Marina se prvi put u „Zvezdama Granda“ pojavila 2012. godine, kada je prošla nekoliko krugova, a onda je u narednoj sezoni zablistala na sceni i pokazala sav talenat koji poseduje.

-Ja sam se prvi put prijavila 2012. godine, neki ljudi su u zabludi pa misle da sam se ja prijavljivala milion puta. To su bile samo dve sezone, u prvoj sezoni sam se ja pojavila kao neko ko peva prave zabavnjake, bilo je prilike da se pevaju strane pesme, pa sam i to pevala. Onda se naredne sezone pojavljujem sa potpunom trasformacijom – kaze ona.

Pevčica ističe da je te sezone bila zrelija kao pevač, pa je rešila da peva pravu narodnu muziku po kojoj je kasnije i postala prepoznatljiva.

-Počela sam onda aktivno da se bavim pevanje, bila sam i malo zrelija, potkovanija. Pojavila sam se sa pravim narodnjacima, čak me je i Saša Popović na audiciji pitao da li sam sigurna da ću pevati narodnjake. Svi su navikli da ja pevam zabavnjake, ja sam onda otpevala i usledio je aplauz publike i onda sam ušla direktno u takmičenje -rekla je Marina za Novu.

U videu pogledajte kako je Marina pevala u „Zvezdama Granda“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković