„Imam oči na leđima“ Marija Mikić zablistala na Mirzinoj promociji: „Muž me je opustio“ (VIDEO)

Pevačica Marija Mikić pojavila se večeras na promociji albuma pevača Mirze Selimovića i zablistala u crnoj haljini, a onda je pred novinarima otkrila zbog čega se skoro svaki put odluči na takvu vrstu stajlinga.

Stalno me pitaju kao „Zašto je ova devojka uvek u crnom i u širokom?“ Svaka žena zna da je crna haljina uvek pravi izbor – rekla je ona.

IMG 6374

U gužvi sa mnogo novinara, nije uspela da gleda u baš svaku kameru, a onda je iznenađujučom izjavom šokirala sve.

-Mene je mama lepo vaspitala da gledam u sagovornika, ali dobro imam oči na leđima. Muž me je opustio da ne moram da imam oči na leđima, ali to sam zaboravila – istakla je Marija.

Marija Mikić zablistala na Mirzinoj promociji

IMG 6373

Marija je ispričala da je prethodnih nekoliko dana provela radno, te je priznala da je umalo zaboravila na ovaj događaj.

-Mi smo sinoć došli kasno iz Makedonije i ja sam permutovala malo datume i shvatila da je 26. februar danas, tako da mnogo mi je drago što sam tu večeras, ali sam ja mislila da je ovo za dva, tri dana. Sigurno ću se lepo provesti i meni prija da ne budem malo na bini i da se družim, a ne da budem samo u radnoj atmosferi – rekla je pevačica iskreno.

image 4 7

BONUS VIDEO: Mirza Selimović – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić