„MALTRETIRALI SU ME“ Nataša Bekvalac preživela pravi pakao

Nataša Bekvalac važi za jednu jaku ženu koja se sama bori sa svim problemima, međutim nije u njenom životu sve išlo lako.

Već na samom početku školovanja, Nataša se našla u neprijatnoj situaciji, pa je doživela i nasilje u školi. Ona sada ističe da joj je tada bilo dosta teško, ali i da je naučila kako treba da se ponaša prema drugima. 

14f394fd22b6d6e2db54eedc8ac880350ec5e199

-U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće –  rekla je ona za Republiku. 

– Stidela sam se da ispričam roditeljima jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu – dodaje ona.

Ističe da je htela sve sama da prevaziđe, ali da je to sve nju dodatno opterećivalo i da nije mogla da se tako mala nosi sa velikim teretom. Nataša je sada svesna kakvu je grešku napravila i svaki dan govori ćerkama da mogu sve da joj kažu i da će zajedno prevazići probleme koje imaju, ali je i potražila stručnu pomoć. 

cb8027df13dd9a09bd938406bf05ec935c0fd099

– Mislim da treba sve da se kaže roditeljima. Želim da mi moje ćerke sve govore, ja posećujem psihiloga, ali sam i ćerku Hanu nagovorila da ode. Prosto, ona je sada u periodu puberteta, mora neko da joj objasni kako da se nosi sa svim okolnostima koje nam život nameće. Danilo i ja se trudimo da joj što više pomognemo, nije sramota otići kod stučnog lica za pomoć, ko god kaže da je sramota, taj nema pojma – zaključila je Nataša. 

BONUS VIDEO: 

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković