„Nisam planirala da budem mlada mama“ Luna Đogani nikad iskrenije o porodici i braku: „Da ne pričamo šarene laži“

luna djogani

Luna Đogani uživa u porodičnoj idili sa suprugom Markom Miljkovićem i dve ćerke koje su njihov centar sveta.

Iako danas ne može da zamisli svoj život drugačije, priznaje da je pre nekoliko godina imala drugačije planove.

a3cb3b620cc26106e88e9693ae48fe5c304240e8

Ostvarila sam svoje snove. Nisam planirala da budem mlada mama, da se udam tako rano i imam decu. Mislila sam da će to da bude posle tridesete, međutim došao je Marko Miljković i sve moje planove srušio– iskrena je Luna i dodaje:

Drago mi je da ću sutra kada porastu da im budem i majka i prijatelj, kao moja mama i ja. Drago mi je, lakše je kada si mlad, imaš više živaca i strpljenja i sada mi je drago i ne bih ništa menjala– rekla je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

luna djogani u

Pored svih lepih stvari, Luna priznaje da je majčinstvo izuzetno zahtevna uloga.

Nije lako organizovati se sa dvoje male dece. Jedino kada je starija ćerkica u vrtiću, a ima ko da čuva mlađu. Ume da bude haotično i teško, da ne pričamo šarene laži, ali svakako nešto najlepše što jedna žena može da iskusi– objašnjava Đoganijeva.

Ona je otkrila i da li žali za nečim što je propustila što se rano posvetila porodici.

Iživela sam se dosta, i izlazila i prošla svega i svačega jedino što planiram kada one porastu je da otputujem na neke destinacije koje nisam videla, malo mi fali moje vreme i tišina, ali onda mi fale deca i to je tako– iskrena je Luna.

BONUS VIDEO- Anabela o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić