Login/Registracija

KAKAV PREOKRET Sanja Kužet ovo nije očekivala od Marije Šerifović: „Nikada ne bih načela ovu temu!“

Zaštitno lice najpopularnijeg muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ Sanja Kužet već godinama unazad besprekorno radi svoj posao. Mada su članovi žirija uglavnom na meti komentarisanja, ovoga puta je bila upravo Sanja i to od strane Marije Šerifović.

Naime, Mara je dobila poprilično težak zadatak – da izabere omiljeno voditeljsko lice, a izbor je počeo od Jovane Jeremić i Ane Mihajlovski.

-Biram Anu zato što je poznajem, sarađivale smo. Poslednji put smo se družile na jednom humanitarnom koncertu- odgovorila je bez razmišljanja.

Naredni voditeljski dvojac između koga je birala bile su Ana i Dragana Kosjerina, a Šerifovićeva je bila istog stava. Gotovo do samog kraja igrice Marija je podržavala Anu, a onda je usledio potpuni preokret.

-Sanja Kužet ili Ana Mihajlovska?-zanimalo je Ognjena Amidžića.

Težška odluka bila je pred Marijom, ali je nakon razmišljanja izabrala Sanju Kužet, a ta odluka je voditeljki izmamila osmeh na lice.

-Sigurna sam da Sanja i Voja znaju da nisam ovo rekla zato što je ona tu. Iako nikada nismo razgovarali o ovome, moram da kažem da oni rade emisiju koja je zabavnog karaktera, a to je sve samo nije zabava jer zahteva ozbiljne pripreme, koncentraciju, stoprocentno prisustvo u emisiji. Sanja je sa nama u studiju za razliku od Voje koji je iza, ali Sanja svaka ti čast za posvećenost i način na koji radiš i sprovodiš sve što radiš. Maks pro level!- iskrena je bila pevačica.

-Stvarno nikada nismo pričale o ovome, prosto nije bilo prilike, ne bih nikada načela tu temu, ali mi je jako drago kad si je već pitao da je odgovor ovakav. I da nije bilo ovako sve kul jer znam da Marija ceni ono što ja radim, mada je opet drugačije ovako oči u oči- priznala je Sanja što je sve pristune nasmejalo.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović