Login/Registracija

Ena Popov poslala snažnu poruku ženama: „Ne okreneš se, a prođe pola godine! To nije dobro!

Otkako se udala i rodila dve ćerke nekadašnja učesnica rijalitija, a sad voditeljka, Ena Popov, živi mirnim porodičnim životom u Novom Sadu. Neretko sa svojim pratiocima deli detalje iz privatnog života, a sada je njena objava uzdrmala društvene mreže.

Ona je poslala važnu poruku ženama i ličnim primerom apelovala na važnost preventivnog pregleda dojki.

– Lepi moji, sad nešto razmišljam, kako sam pokrenula temu „korekcija grudi estetskom operacijom“, uvidela sam da je prvi korak pre bilo kakve odluke pregled grudi. Taj pregled sam uradila pre malo više od godinu dana i shvatila sam, da nisam ovih dana sa vama pričala na tu temu, ne bi mi palo na pamet u narednom periodu da odem na pregled. Obaveze oko porodice, posla, rođendani… i, hop, ne okreneš se, prođe pola godine, a to nikako nije dobro! – istakla je Ena na Instagramu i nastavila:

– Zakazala sam pregled za sledeću nedelju, a želim da ova objava ostane zauvek ovde kao podsetnik svima vama da ni slučajno ne zaboravite na važnost preventive kada je reč o zdravlju. Da bi mogle da volimo, radimo, stvaramo, uživamo, odmaramo, radujemo se, budemo srećne i spokojne, prvi i najvažniji uslov je da budemo zdrave. Volite se i pazite na sebe.

Foto: Instagram,
Autor: I. A.