Ljupka Stević priznala o čemu je maštala kao mala: „Pitala sam se kada ću ja tu da stanem“

LJUPKA STEVIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 1 ok

Pevačica Ljupka Stević bila je gost emisije „Zvezde Granda Specijal“ a u razgovoru sa Vesnom MIlanović i Sinišom Medić otkrila je kako je dugi niz godina još kao mala maštala o tome da bude deo Grandove scene i emisija.

Ljupka je naie ispričala da je u vreme kada je pre tačno dve i po decenije emitovan prvi „Grand šou“ bila devojčica, ali da je odmah prepoznala značaj ove produkcije za posao kojim će se kasnije baviti.

-Imala sam u to vreme 13 godina, i od prvog dana kada je startovao „Grand šou“ ulazila sam u sam televizor i pitala sam se kada ću ja tu da stanem. I eto, 2012., dakle 14 godina kasnije stala sam na scenu Granda – ispričala je Ljupka.

LJUPKA STEVIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 26 ok

Vesna je upitala i druge goste u stidiju koliko su imali godina u vreme započinjanja „Grand šoua“, a LJuba Perućica se okrenuo ka Aleksandri Mladenović i rekao:

-Ona se toga i ne seća – rekao je Ljuba i priznao da je u to vreme imao 8 godina.

-Imao sam 8 godina, ali sećam se tih emisija – rekao je Ljuba.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 13 ok

Aleksandra Mladenović razumljivo ipak ne može da se seti tih prvih emisija.

-Ne sećam se, ali bila sam na toj velikoj sceni – rekla je Aleksandra koja je na Grandovu scenu priv put zakoračila kada je imala 10 punih godina.

BONUS VIDEO: Vesna Milanović i Siniša Medić otkrili sve o novoj sezoni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić