Login/Registracija

„Ljubav tatina“ Darko Lazić objavio emotivnu scenu, a pesma koja prati snimak iznenadila je sve (VIDEO)

Posle niza neprijatnih stvari koje su mu se dešavale kada su ga optužili da na tezgama peva na plejbek, Darko Lazić se okrenuo emocijama, a najslađe su one roditeljske koje su uvek lek za dušu. Tako je Darko danas na svom Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj njegova ćerka Lorena sedi na motociklu.

– Ljubav tatina – napisao je Darko uz snimak sa svojom mezimicom i uz prigodnu pemu „Motori“ od Divljih jagoda

Podsetimo, na društvenim mrežama nedavno je osvanuo snimak s nastupa Darka Lazića u Hanoveru, gde se vidi da samo otvara usta, tačnije izvodi plej-bek, pevajući hitove legendarnog Sinana Sakića. Tim povodom se oglasio Darko Lazić, te je otkrio da neko namerno hoće da ga sabotira i da neprestano plasira montirane klipove u javnost.

-Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega – ispričao je nedavno pevač.

Darko je objasnio i da je siguran da dva-tri snimka neće da mu upropaste sav trud koji je uložio u dosadašnju karijeru:
-Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim! – dodao je Darko.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić