„Svim muškarcima bih preporučio to iskustvo“ Ljuba Perućica ronio suze danima zbog rođenja naslednika: „Razmišljao sam mnogo o tome“

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 16 ok

Ljubi Perućici nedavno se ostvarila velika želja da postane roditelj, a sada jeu emisiji „Zvezde Granda Specijal“ ispričao sa koliko je emocija doživeo dolazak naslednika Alekseja na svet. Pevač je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

-Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

-Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

-Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba.

Pevač je otkrio i da je dugo razmišljao o tome na koji način da opiše tu enormnu količinu emocija koje oseća prema nasledniku.

-Razmišljao sam danima o tome zašto sam tako reagovao, uz toliko plakanja. Ali čim je došao kod kuće, ja sam se propustio njemu. Čak i kada dođem sa svirke u 5 ujutru ja ga uzmem u ruke i presvlačim Pokušao sam da pronađem tu reč koja može da opiše toliku ljubav kao kada držite svoje dete u rukama ali nisam je pronašao – rekao je Ljuba.

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica spreman za rođenje sina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić