Login/Registracija

Ljuba Perućica popravlja Katarini manikir: Javnost šokirana njegovim umećem, žena preponosna: „Za sve ga majka rodila“ (VIDEO)

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina uživaju u skladnom braku već nekoliko godina, i mogu se pohvaliti da su jedan od omiljenih parova na estradi.

Supružnici svakodnevno pokazuju svoju ljubav na društvenim mrežama, a poslednjim snimkom izazvali su lavinu komentara publike koja nije mogla ni da sanja prizor koji je videla.

Naime, Katarina je objavila video na kome joj Ljuba uređuje nokte, tačnije zanoktice kako bi udovoljio svojoj lepšoj polovini.

Skroz skoncentrisan Perućica je uz pomoć alatke seckao i ulepšavao zanoktice na čemu mu je ona bila izuetno zahvala.

Hvala ti ljubavi, divni su sad, baš si lepo sredio– pohvalila se Kolozeusova.

Ljuba je nedavno otkrio i kakve su mu se situacije dešavale na nastupima.

Doživljavam razne neprijatnosti s vremena na vreme, jer se neki ljudi promene kada popiju koju cašu. Dešavalo se da momci razbiju ceo lokal dok pevam i da nam flaše i caše bukvalno proleću pored glava. Čak se desilo i da su se svi svatovi tukli između sebe i da nismo znali gde da pobegnemo u tom haosu. A bilo je i trenutaka da kolega, tik pred kraj svirke, pokupi sav bakšiš i podeli ga kako je zamislio i donese nazad– ispričao je Perućica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić