Login/Registracija

Ovako je počela ljubav Mie Borisavljević i Bojana: Nećete verovati ko se prvi zaljubio

Muzički šou program „Zvezde Granda“ iznedrio je na vanserijske pevače, ali i mnoge ljubavi koje su se rodile tokom takmičenja.

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Bojan Grujić uspeo je da osvoji srce atraktivne koleginice Mie Borisavljević pre više od jedne decenije, a danas su ponosni roditelji dve ćerkice.

Samih početaka svoje ljubavi sećaju se sa osmehom, a detalje koje malo ko zna otkrila je voditeljka Vesna Milanović.

-Sećam se ja, pevaju oni nešto pa se slučajno dodatknu, pogledaju i svi misle da se tu ništa ne dešava, a oni mrtvi zaljubljeni!- prisetila se Vesna.

Danas važe za jedan od najskladnijih, ali i najatraktivnijih parova na javnoj sceni, a samo jedan događaj bio je dovoljan da strasti među njima planu.

-Ta hemija između nas je od početka bila ali generalno smo se poklopili i navike i temperament. To nešto je kliknulo posle jednog zajedničkog putovanja- prisetio se Boki sa osmehom nakon čega je Mia svojim priznanjem šokirala mnoge.

Kod mene je bilo to ranije, da sam shvatila da sam zaljubljena! Pa sam ga samo zavela! (smeh)

Podsetimo, iako su u ljubavi više od jedne decenije Mia i Boki su tek prošle godine odlučili da stanu na ludi kamen i zavetuju se na večnu ljubav.

Svadbeno veselje upriličili su u jednom prestoničkom restoranu, a tu priliku iskoristili i da proslave ćerkicin prvi rođendan i krštenje.

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović