„Bila je puška uperena u mene“, naš pevač prošao kroz pakao u Berlinu: „Upali su maskirani, niko nije smeo da mrdne“

8d824dbcb1493a9c74ae2e2aff1d416818e2b7f9

Sinoć je u Berlinu došlo do napada u jednoj stambenoj zgradi kada je napadač sa nožem i ručnom bombom ranio tri osobe u naselju Rajnikedorf, što je izazvalo opštu pometnju i nesigurnost u nemačkoj prestonici, a naš pevač Dejan Ćirković Ćira se baš tada zadesio u blizini mesta nesrećnog događaja.

Naime, Dejan Ćirkovič Ćira je sa muzičarima u petak stigao u Berlin kada su čuli jaku detonaciju na putu do hotela, gde ih je ubrzo zatekla zastrašujuča situacija od strane nemačke policije koja je u tom trenutku tražila osumnjičenog.

Ušli smo u hotel i smestili se, a dva muzičara su ostali dole da promene sobu jer im se nije svidela. Odem ja gore da ostavim stvari i vratim se dole do njih, i u jednom trenutku otvara se lift i puška uperena u mene i viče: “ Ruke u vis svi“.Ja pogledam njih svi digli ruke u vis i svi gledaju šta se dešava– objašnjava Ćira za Grand koji priznaje da ga je ova situacija zatekla.

CIRA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 28 ok

Četrdeset njih je upalo onako maskirani sa puškama u naš hotel. Ja sam umro živ. Zamisli otvara se lift i puška u tebe uperena i ne smeš da mrdneš– iskren je pevač koji dodaje da su ih ubrzo nakon provera pustili.

Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži, jer su nju odmah pustili– ispričao je Ćira za Grand i u svom stilu otkrio kako se našalio sa muzičarima zbog čega nemaju fotografiju nemilog događaja koji ih je zadesio.

Magazin Cira

Ipak, svi su osetili posledice pretpljenog stresa, ali su brzo kroz šalu prebrodili strah.

Spavali smo svi na leđima sa rukama podignutim gore (smeh)– rekao je Ćira za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/I. Ankić