Nećete verovati koju hitčinu je odbio Ljuba Perućica, danas je peva velika zvezda

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 9 ok

Popularni pevač Ljuba Perućica odbio je pesmu koja je danas najveći hit Ace Pejovića, zbog čega i dan danas žali.

Iako mu se to dogodilo mnogo puta tokom deset godina karijere, koliko je prošlo od kada se takmičio u „Zvezdama Granda“, za pesmu „Ne pitaj“ se i dalje kaje.

-Desilo mi se zapravo da sam odbio pesmu koja je postala veliki hit, a to je „Ne pitaj“. Bila je ponuđena meni, ali je ja nisam čuo. Takođe mi se desilo da sam snimio sa duet sa koleginicom Kristinom iz Makedonije i kada sam preslušao činilo mi se da se neću snaći, a ispalo je strava- otkrio je Ljuba za Grand.

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 9 ok

Perućica, poučen dosadašnjim uskustvom, tvrdi da svaki pevač treba da oseti stihove numere jer će samo na taj način emociju preneti i na druge ljude.

-Kada pročitam tekst treba da shvatim da ja treba da ga iznesem i otpevam i da ljudi to prihvate, ali ne može sve da legne svakome. Kao što ne može svako da nosi neki stil oblačenja, isto je. Nekada mi se pesma svidi na prvo slušanje, ali tek kad je ja otpevam shvatim da to nisam ja. Jednostavno sve mora da se proba, pa tako i pesma. Na prvo slušanje ne možeš ništa da znaš. To ti je kao kad vidiš lepu patiku na oko, a probaš i ne sviđa ti se kako ti stoji- objasnio je pevač jednom prilikom.

ljuba perucica mama 2

Podsetimo, ovog meseca Grand produkcija slavi 25 godina postojanja, a tm povodom zlatna plaketa završila je u rukama pevača Ljube Perućice.

Iznenađen, ali i ponosan zbog nagrade koju je dobio Ljuba je pred Grandovim kamerama otkrio koliko je srećan.

-Nisam očekivao ovo iskreno i mnogo mi je drago što sam dobio nagradu od Granda. Evo da pročitam šta piše „Za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju Grand produkciji“ . Ušao sam sa 13 godina u „Grand“ produkciju, znači sad je već preko deset godina kako sam tu i kako su mi pomogli da dospem ovde gde jesam, napravim svoje ime i prezime, jako sam zahvalan i zato mi ova nagrada jako znači – ponosno je istakao Ljuba.

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica otkrio koja pevačica je doktor za veselja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković