Ljuba Perućica OBJASNIO TEORIJU O MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA zbog koje devojke plaču od smeha: „POSTOJE DVA TIPA PONAŠANJA“

646bebdb2d6cd5a8136dcbe21485787ae229327e

Ljuba Perućica uživa u dugogodišnjem braku sa Katarinom sa kojom se odlično slaže i koja ga podržava i razume prirodu njegovog posla.

Ipak, dok nije upoznao svoju srodnu dušu, pevač je izlazio sa dugim devojkama koje nisu uspele da ga osvoje u potpunosti, ali iz svake veze naučio je po neku životnu lekciju koja ga je oblikovala u čoveka koji je danas.

One je ovog vikenda gostovao u jednoj emisiji gde se govorilo o muško-ženskim odnosima, kada je voditeljka upitala na šta su sve devojke spremne kada vide da gube mušku pažnju.

Ja bih rekao da imaju dve vrste. Jedna je ona koja će dati sve od sebe, znači prevrnuće sve, boriće se da proba da te vrati, a ona druga je ona koja će istog momenta da kaže: „Blok“– iskren je Ljuba u emisiji „Magazin In“.

ljuba perucica

Muzičar je već nekoliko godina u srećnom braku, a na pitanje šta je najbitnije da bi ljubav odolela svim iskušenjima kratko je odgovorio:

-Tolerancija, razumevanje i pre svega jake emocije. Nisam uopšet ljubomoran, možda sam bio ljubomoran na samom početku. Izgradili smo odnos pun poverenja, nije ljubomorna ni Katarina iakoradim noću i okružen sam ženama – rekao je Ljuba nedavno za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić