GEM-SET-MEČ! Takmičari Arsena Sapi i Željko Trbojević otkrili tajnu spekatularnog nastupa: „Kao da smo igrali tenis“ (VIDEO)

ipiccy image 14

Dugo se nije dogodilo da svi članovi žirija „Zvezda Granda“ ustanu i zaigraju, a to su svojim efektnim nastupima izazvali takmičari Arsena Sapi iz Novog Sada i Željko Trbojević iz Korbija u Engleskoj, koji su uneli ogromnu energiju na veliku Grandovu scenu. Žiri je to prepoznao i nagradio ih maksimalnim brojem poena, a kandidati su nakon sjajnih nastupa u drugom krugu takmičenja sumirali utiske za naš portal.

-Davali su oni nama energiju, koliko i mi njima, kao da smo igrali tenis – rekao je Željko, a sa njim se složila i Arsena. Takmičar kome je mentor Aleksandar Milić Mili pomogao da svoju energiju dovede do maksimuma otkrio je i zbog čega je ovaj nastup nosio više emocije nego prethodni.

-Bio sam jako emotivan, godinu dana je mom ocu kako je preminuo. On me je uvek gurao u muziku i bodrio, a mene je uvekl nešto sputovalo, do večeras. Zato sam bio i posebno emotivan – ispričao je Željko.

Za dobar šou važan je i pravi odabir pesama ali i razmišljanje pevača kome se obraćaju dok pevaju, što je objasnila Arsena koja je kojoj je mentor Ana Bekuta.

-Izvela sam jako staru i emotivnu pesmu koja me podseća na sestre. Za njih sam pevala i uspela sam da ispunim i tu svoju želju – ispričala je Arsena.

Željko je naglasio koliko ga porodica motiviše da pruži dobar nastup.

-Kada sam ranije dolazio nisam imao nikoga u bekstejdžu, za razliku od ovog puta. Potpuno je drugačije kada završiš sa nastupom kada te neko zagrli i da ti tu energiju, nego kada dobiješ podršku putem poruka. Kada je uključen bekstejdž u ovoj emisiji, to je bilo… – rekao je Željko koji je dobio podršku porodice, supruge i troje dece.

Podršku je takmičaru izuzetno bitna, a naši ljudi koji žive u Velikoj Britaniji rešili su da se uključe i bodre „svog zemljaka“:

-Skoro smo renovirali jednu salu i rekli su mi: „Ako pređoš dalje gledaćemo te svi na TV-u Britaniji – dodao je kandidat.

Arsena već neko vreme nastupa pevajući folk muziku, a o daljim planovima kaže:

-Vidim sebe u ovom poslu, hoću da budem deo ovoga – rekla je Arsena koja ima samo 17 godina.

Šta su još ispričali Arsena i Željko pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić