Željko Vasić MAZIO ŽENAMA ČIZME ISPOD STOLA: Pevač se šokirao kada je čuo da nije jedini, pa OTVORIO DUŠU PRED KAMERAMA: „Prvi put ovo pričam“

ZELJKO VASIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 3 ok

Svake nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ čujemo neverovatne životne priče veterana, sa kojima se često poistovete i članovi žirija čije anegdote umeju da nas nasmeju do suza.

Ovog puta, takmičar Vladan Stojić Malika inspirisao je Željka Vasića da otkrije neverovatnu stvar iz detinjstva koju nikada nije podelio u javnosti.

Naime, Malika je kao dečak voleo da se zavlači ispod stola, što je poznato i Vasiću koji je voleo da radi istu stvar, ali to je činio zbog neverovatnog razloga.

Ja sam isto kada sam bio mali voleo da zađem pod sto i mazim ženske čizme. Evo sada prvi put to pričam, ali to je stvarno istina i evo sada da nađem srodnu dušu– iskreno je podelio Željko, zbog čega se Vladan našalio kako je on išao i iznad čizama što je zasmejalo sve u studiju uz gromoglasan apalauz.

zeljko vasic naslovna

Podsećamo, pevač je za naš portal ispričao i koje će izenađenje koje mu je publika priredila pamtiti dugo vremena.

-Bilo ih je zaista puno, ali na mojim koncertima u decembru cela dvorna mi je pevala rođendansku pesmu. BIlo mi je i malo neprijatno pošto nisu želeli da stanu pa sam počeo da crvenim. A inače sam stidljiv po karakteru – objasnio je Vasić.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić