Login/Registracija

Ljuba Perućica podelio emotivan trenutak iz svog doma nakon rođenja sina

ljuba perucica postao tata

Poznati srpski folk pevač Ljubomir Ljuba Perućica, pre nekoliko dana je prvi put postao otac, a on je zajedno sa svojom izabranicom, voditeljkom Katarinom Kolozeus, dobio sina Alekseja.

Pevač je tom prilikom bio jako emotivan, a na samoj proslavi usled ovog divnog događaja nije mogao da sakrije osećanja te su sa na licu novopečenog tate mogle videti i suze radosnice.

Ljuba perucica podelio emotivne trenutke iz svog doma2

Ljuba Perućica nakon rođenja sina

Danas je Perućica sa pratiocima na Instagramu podelio fotografiju sa svojim sinom na kojoj se može videti koliko je pevač srećan i koliko mu sve ovo znači, a uz sliku je dodao i opis:

Ljudi, kolika je ovo ljubav!

Ljuba perucica podelio emotivne trenutke iz svog doma 1

Podsetimo, pevač je nedavno u jednom intervjuu progovorio i o svojoj mladalačkoj ljubavi Aleksandri Prijović.

– Imali smo 20 i neku godinu, znaš koliko je to davno bilo. Vezu nismo krivi. Posle te veze sa koleginicom više nisam bio, a verovatno i neću nikad više. Sreo sam svoju ženu, koja je žena kakva mi je trebala, kakvu sam ja želeo da imam, takvu imam pored sebe, ne mogu da opišem kakva je to žena. Mogao bih da pričam tri sata o tome kako me je osvojila, da napravim spisak. Uklapamo se savršeno, jedina osoba sa kojom bih bio 24/7 .

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ljuba perućica progovorio o Priji

Foto: Z.K.Munja/instagram/printscreen,
Autor: V.Brusin