Aleksandra Mladenović podelila sliku trbušnjaka: Mreže gore, muškarcima popadale vilice

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 101 ok 1

Poznata srpska folk pevačica Aleksandra Mladenović, sa svojim fanovima na instagramu je podelila sliku trbušnjaka i čime je zapalila društvene mreže.

Aleksandra Mladenović podelila sliku trbušnjaka

Mladenovićeva je pozirala u plavoj sportskoj kombinaciji, kosu je zajezala u punđu, a moglo se primetiti i to da pevačica i bez trunke šminke izgleda neverovatno.

aleksandra mladenovic pokazala trbusnjake

Podsetimo, Aleksandra je u poslednje vreme bila u žiži interesovanja medija usled skandala koji je isplivao o njenoj vezi sa bivšim momkom, a tom prilikom je izjavila.

Lekcija, nikad poraz! Hvala vam svima od srca za svu ljubav i podršku koju mi pružate, nisam ni znala koliko sam voljena dok se neke ružne stvari nisu desile. Idemo dalje u nove pobede! Volim vas!

Otkrila je i zašto ga je prijavila kao i kroz kakvu golgotu je prolazila.

– – Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo mogućeBili smo zajedno dva meseca. Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala za samo tri mesec

Foto: Z.K.Munja/nistagram/aleksandra_mladenovic_,
Autor: V.Brusin