Nina Badrić o privatnom životu, Beogradu, dotakla se i Prijovićke: ,,Verovatno je u šoku“

Pevačica Nina Badrić je u skorašnjem intervjuu iskreno progovorila o privatnom životu, Beogradu, a potom se dotakla i trenutno najaktuelnije pevačice na ovim prostorima Aleksandre Prijović.

Nina je istakla da obožava našu prestonicu i da joj je ovde svakom prilikom fantastično.

Nina Badrić o Aleksandri Prijović
Izvor: https://www.instagram.com/p/CzTFcmPrqeb/

– Prvo mesto koje posetim u Beogradu je hotel. Odsela sam u svim beogradskim hotelima. Imali smo koncert u Zrenjaninu, sad smo ovde u „Karmi“. Imam ja ovde nekoliko omiljenih restorana.

Na pitanje zašto je često u Beogradu odgovorila je:

– Ja milsim da sam tu prečesto. Trudim se da biram mesta gde ću, kako ću i šta ću nakon svih ovih godina. Zahvalna sam jako na svemu. Moje pesme uvek zavole neke nove generacije koje su nastale kad se neki od njih nisu bili ni rodili. Sad radim i na albumu. U planu je posle mnogo godina i veliki koncert u Areni sledeće godine.

Capture 6
Izvor: https://www.instagram.com/p/CzhaG75rv4h/

– Ne znam da li bih imala šanse u nekoj drugoj profesiji. Mogla bih svašta da radim. I da kopam krompir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vredna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi. Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Mene je sve u životu sudbinski vodilo prema ovom. Meni muzika nije posao, već ozdravljenje.

nnkk
izvor: https://www.instagram.com/badrich/

Nina Badrić o Aleksandri Prijović

Kako je u proteklih par meseci u žiži interesovanja medija najviše bila Aleksandra Projović usled brojnih koncerata širim regiona, dala je Badrićeva i svoje mišljenje o njoj:

– Aleksandru sam videla još kad se takmičila u „Zvezdama Granda“ i kad je pevala „Čarobna jutra“. Tad sam obratila pažnju na nju. Za posao koji radi, kapa dole. Ovo je zaista rekord. Ne znam da li će iko ikada i da li je neko pre napravio ovako nešto. Poslovno se tom činu mora skinuti kapa i reći: „Svaka čast na svemu što radiš!“ Meni je lično draga i simpatična. Pred njom je tek velika priča. Verovatno je i ona sama u šoku zbog svega – zaključila je pevačila za Kurir.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: instagram/printscreen,
Autor: V.B.