Login/Registracija

Brena otkriva kakav savet na dan venčanja je dobila od svekrve: Ove reči joj i dan danas odzvanjaju u glavi

Lepa Brena i Boba Živojinović juče su obeležili 31. godišnjicu braka, a tačno toliko godina proteklo je i od prvog i možda čak i najvažnijeg saveta koji je Bonina majka pevačici tada uputila, a sve u cilju da zaštiti sina i učini sve da mu život bude još lepši.

Estradna umetnica direktne instrukcije svekrve nikada nije zaboravila, a vodeći se njima, kao i savetima svoje majke, zajedno sa Bobom ona je stvorila život iz bajke na kojem joj danas gotovo svi mogu pozavideti.

Brenina svekrva u mladosti je važila za lepu ženu, vrlo sposobnu. Ženu koja nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom. Fakultet je doživljavala kao nešto što je neophodno završiti i dobiti diplomu. Nakon smrti Bobinog oca sama je kroz život nastavila, samouvereno i sa osmehom te nije čudo što je pevačica od jedne tako jake, snalažljive i borbene osobe prihvatila savet na dan svadbe.

Instrukcije Bobine majke upućene najvećoj balkanskoj zvezdi ticale su se uglavnom domaćinstva i nisu se mnogo razlikovale od onoga što je lepa Bosanka u detinjstvu mogla čuti od svoje majke. Svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju. Bilo je naravno i kulinarskih saveta, ali budući da Boba odlično kuva i u tome uživa Brena taj deo svojih sposobnosti tokom braka nije morala da ističe.

Rođenje dvojice sinova Stefana i Viktora kruna je velike ljubavi pevačice i bivšeg sportiste, koji se danas nakon tri decenije vole jednako kao prvog dana, prenosi Story.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić