Login/Registracija

Keba progovorio o ćerkinom boravku u Americi, pa podelio srećne vesti: „Lepša je nego što je bila“

Nataša Kojić Taša ćerka poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebe, pre nekoliko godina odselila se u Ameriku i od tada se malo zna o njoj.

Međutim, spekulisalo se da Nataša ne može da se vrati već deset godina u svoju rodnu zemlju i sve zbog statusa azilanata u SAD-u, što znači da kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vrati.

Upravo zbog toga, porodicu viđa samo kada je oni posete, a ovog leta naši mediji su pisali o tome da se deklarisala kao lezbijka upravo zbog papira. To je bez dlake na jeziku, ekskluzivno za Grand prokomentarisao njen otac.

Sa Natašom je sve u redu, to je najjača rečenica. To što se piše i priča su gluposti, ne znam šta da kažem. Otkopavaju nešto što meni nije jasno. Ona je dobro bez obzira na bilo kakva pisanja. Nedavno sam joj rekao da nema potrebe da se nešto obračunava i nervira. Neka svako radi svoj posao– rekao je Keba, te je otkrio kakvi su Tašini planovi za budućnost:

Ovim putem vam prenosim njene pozdrave. Ona je dobro i zdrava je što je najvažnije. Lepa je kao lutka, čak i lepša nego što je bila i ovom prilikom ću vam saopštiti da uskoro dolazi u Srbiju– istakao je folker sa srećom u glasu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić