Lepa Brena i Boba proslavljaju 31. godišnjicu braka: Pevačica podelila dirljivu uspomenu (VIDEO)

Brena i Boba 1

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović danas obeležavaju godišnjicu braka koja traje već tri decenije. Njih dvoje su se, na današnji dan, 1991. godine venčali, a njihova svadba bila je jedna od najglamuroznijih u to vreme i privukla je veliku pažnju javnosti širom čitave bivše Jugoslavije.

Pevačica je tim povodom danas na društvenoj mreži Instagram objavila sliku sa njihovog venčanja uz svoju pesmu „Jedan dan života“.

 –Srećna godišnjica, 31. godina braka– napisala je Brena na slici.

https://www.instagram.com/p/CIfe-8mlXuK/

Brena je u više navrata u javnosti govorila o fatalnoj emociji koju je osetila pri samom prvom susretu sa Živojinovićem, koji je tada bio mladi i perspektivni teniser. Kako je sama godinama kasnije priznala – zaljubila se u njegovu sliku u novinama. Mišićav, sa krupnim očima, Boba je osvojio Brenino srce još pre prvog susreta.

Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić– pričala je Brena svojevremeno o prvom susretu sa Živojinovićem.

Od početka devedesetih pa do dan danas, ljubav cveta.

Podsećanja radi, Brena i Boba imaju dva sina – Viktora i Stefana, dok je sa njima odrastao i Živojinovićev sin iz prvog braka, Filip.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić