Login/Registracija

PUBLIKA U ŠOKU, MARIJA IDE U PENZIJU: „Kakvi ljudi, ja živim sama“ (VIDEO)

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Marija Šerifović iznenadila je mnoge novim videom koji je danas objavila na svom Instagram nalogu.

Naime, pevačica je iskoristila jedan popularni saund, a malo se i našalila sa svojim pratiocima koji su ostali u potpunom šoku kad su čuli njenu poruku.

-Ja živim sama! Kakvi ljudi, šta će mi ljudi? – glasi saund koji je pevačica iskoristila za ovaj video, a u opisu je napisala kratko:

-Ja u penziji.

Njeni pratioci nisu mogli da dođu do daha od smeha, pa su se tako komentari smao nizali ispod objave na Instagramu:

-Isto i ja Maro, Ja takođe, Umirem od smeha, Pa ti si Bog – samo su neke od reakcija publike na ovaj snimak.

Podsetimo, Marija je pre nekoliko dana objavila novi vlog na jutjub kanalu, a u videu je sumirala utiske nakon dva meseca dijete i sa trenerom prokomentarisala kako se oseća sada kada je potpuno promenila život.

-Važno mi je da nakon dva meseca i deset dana podelim sa ljudima da sam ja imala jednu pauzu od sedam dana. Ta pauza je bila samo dva puta za ovaj period i to zbog nastupa, nedostajao mi je trening jer sam se osećala kao neko prase koje se valja u blatu. Osećala sam se razvodnjeno, rastućkano, tromo. Ali odluka koju sam donela da treniram jedna je od najboljih odluka koje sam donela u životu– rekla je pevačica tada.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković