Login/Registracija

Lena Čolak progovorila o ljubavnim problemima: „To mi se često dešava“ (VIDEO)

Mlada talentovana pevačica Lena Čolak koja je sve popularnija, a koju su šire narodne mase imale priliku da upoznaju najpre kroz takmičenje „Zvezde Granda“ gostovala je u emisiji „Grand magazin“ gde je između ostalog pričala o dešavanjima na ljubavnom planu.

Mislim da je danas teško naći odgovarajuću osobu, bez obzira kojim se poslom bavite. Danas svi imaju velika očekivanja, a pogotovo oni koji se bave mojim poslom, estradom i muzikom, ali bože moj to ne znači da se u jednom trenutku neće pojaviti onaj pravi – rekla je pevačica.

Na pitanje šta to po njenom mišljenu nedostaje muškarcima i zbog čega ima sve više slobodnih žena, Lena je odgovorila:

Mislim da u suštini muškarci imaju manjak samopouzdanja, jer pomisle da pevačicama svima pišu i da nam se udvaraju na dnevnom nivou. Nije da nema toga, ali to je prosto deo posla i nekako ne gledam na to kao nešto posebno. Kada sam na poslu fokusirana sam na to kako radim i šta pevam, a ne na momke i udavarače, ne stižem time da se bavim.

Javne ličnosti često su na meti kritike i negativnih komentara, a Lena je za Grand otkrila kako reaguje u takvim situacijama.

-Dešava se to često, ali neko ko odluči da se bavi estradom jednostavno mora da prihvati da je to tako. Ako niste spremni da trpite razne komentare možda ne treba da se bavite javnim poslom – započela je Lena, pa nastavila:

Naravno i to mora da ima neku granicu, ljudi koji su zli često prelaze granice. Vređanje i pretnje su nešto preko čega ne bi trebalo olako prelaziti. Takve ljude odmah blokiram.

Pevačica ističe i da je veoma samokritična.

-Prilično sam realna osoba i nije mi teško da priznam svoje greške, to je negde sportski duh. Dešava se da grešem, ali sam neko ko prizna kada pogreši – kazala je Čolakova.

Foto: Youtube/Printscreen//Grand magazin,
Autor: I.Grk