„Danas svaka budala može da snimi album, isprljala se ova profesija“ Jami progovorila o stanju na sceni, pa se dotakla ove voditeljke

3040f5a34ece8c08f9e8b4d8a9adf839e6792432

Pevačica Jasna Milenković Jami komentarisala je muzičku scenu u Srbiji, konkretno davni pokušaj starlete Soraje Vučelić da se bavi pevanjem, kao i voditeljku Jovanu Jeremić koja je snimila svoju prvu pesmu. Jami smatra da danas svako može da snimi pesmu i postane pevačica, pa da bi onda i ona trebalo da pređe u voditeljke.

-Danas svaka budala može da snimi album. Ja kad sam počela karijeru ultra-mega hitom „Čokolada“, starije kolege su me sjajno prihvatile. Ali ja nikako nisam mogla da, u društvu veličina poput Lepe Lukić ili Zorice Brunclik, preko usta prevalim koleginice. One su još tad imale ogromne karijere, a preda mnom je tek bio dugačak put. Sramota me bilo da se poredim s njima. Isprljala se ova profesija, to koleginica neće da prođe. Zašto hoće da budu pevačice? Hajde, budi glumica! Završi za stomatologa, uradi nešto, zašto pevačica? – rekla je pevačica i osvrnula se na Jovanu Jeremić koja je sniila svoju prvu pesmu.

jami 2

-Morate da mi nađete mesto, ja postajem voditeljka. Jovana voli moju pesmu „Čokolada“, meni je to presimpatično, ali danas svako može da snimi pesmu – rekla je pevačica.

Jovana Jeremic Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić ubrzo je odgovorila pevačici.

-Čula sam šta je Jami pričala, ali znam da nije mislila na mene kada je rekla da svaka budala može da snimi pesmu. Nije me uvredila, poznajem je, ona je moja komšinica, nije pokvarena žena. Jami je prvenstveno moj prijatelj. Pa prvi nastupi na koje sam išla kao klinka bili su njeni. Ona je velika zvezda, naš seks simbol. Njena pesma „Čokolada“ će biti prva pesma na mom repertoaru. Jami je prava kafanska pevačica, a to je umetnost – rekla je voditeljka i pojasnila:

-Da se razumemo, ja nisam pevačica, ja sam šoumen. Imam tu privilegiju da budem sve što hoću. Od kada sam objavila da snimam pesmu, čujem da me koleginice ogovaraju po šminkernicama iza leđa. Ja nijednu pevačicu ne komentarišem po ćoškovima, a mojim koleginicama voditeljkama mogu da poželim da imaju rejting kao moj – zaključila je Jovana.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić