„Bogdana sme još jednom da zatrudni“, Veljko Ražnatović prvi put iskreno o porodici, pomenuo i Arkana: „Verujem da bi bio ponosan na mene“

veljko i bogdana

Veljko Ražnatović ne pojavljuje se često u javnosti i uživa u porodičnom životu koji je izgradio daleko od medija, a sada je po prvi put u jedno podkastu progovorio o detaljima njegove privatnosti.

On je ovom prilikom govorio i o Ceci koja ne voli da je unuci zovu baka, što on osuđuje.

 Čuj da je zovu Ceca, deca… To ne može. To je pogrešno – rekao je Veljko i objasnio svoje viđenje toga:

– Ti si baba tom detetu. Neće je zvati Ceca, kao što ni mene neće zvati Veljko. To može dok su mali, ali sigurno kad budu malo stariji neće tako biti, htela ona to ili ne. Moraće da je zovu baka. To je neki ciklus života, Bože. Nisam je ni ja zvao Svetlana, nego majka – rekao je Ražnatović.

Veljko Raznatovic 1

Ispovest Veljka Ražnatovića o porodici

Mladi bokser će uskoro po treći put postati otac kada će njegova supruga Bogdana na svet doneti trećeg sina kome se neizmerno raduju, a ne kriju da bi u budućnosti voleli i ćetvrto dete.

Ona će sada već treći put ići na carski rez i mi još jedno dete možemo da imamo fizički. Ona ne bi smela više da ostaje trudna. Sada ćemo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom. Nadam se da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza. Biće i neka razlika među njima. Dobro se snalazim s decom, s obziroma na to da nikad nisam imao tatu, ispostavilo se da sam dobar otac, ali bolje neka to kažu drugi. Verujem da bi moj otac bio ponosan, makar na to kakav sam čovek postao– priznaje Veljko.

veljko raznatovic 6

Ražnatović se dotakao i zeta Nemanje Gudelja i Anastasijinog života u Španiji, pa otkrio da li mu sestra nedostaje.

Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno– rekao je on.

(Informer)

BONUS VIDEO– Ceca stigla na snimanje Zvezda Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.