LAVINA EMOCIJA NA POČETKU: Saša Matić razgalio publiku u Areni (VIDEO)

Sasa Matic Split Photo Kamarad produkcija 1

Muzička zvezda Saša Matić priredio je spektakl večerašnjim nastupom u beogradskoj Štark Areni. Matić je rasprodao dve arene, a prvi od dva koncerta upravo je u toku.

Muzičar je posebno inspirisan posebnim danom je gotovo čitavu beogradsku Arenu koju je zakazao za praznik lepšeg pola, a čitav događaj posebno je emotivan za njega, s obzirom da su u publici njegova supruga Anđelija, kao i ćerke Aleksandra i Tara.

Koncert u okviru turneje „Dva života“ Matić je započeo pesmom „Prejako“ , a potom su se ređali njegovi vanvremenski hitovi „Ruzmarin“, „Kad ljubav zakasni“, kao i mnogi drugi.

Pred izlazak na scenu Saša je otkrio da mu je najviše glavobolje zadavalo kako da u mnoštvu hitova iz dvodecenijske karijere odabere koje će pesme izvesti pred beogradskom publikom.

-Morao bih da izračunam koliko će pesama biti, ali bez 2 i po do tri sata nećemo silaziti sa scene. Bilo je užasno teško izabrati pesme. Da li verujete da sam plejlistu aminovao pre desetak dana. Ne znam ni sam kako odlučujem koje pesme da izvedem. Jednostavno odlučim – rekao je Saša Matić.

Prva gošća na koncertu je Milica Todorović koja je zajedno sa Matićem izvela svoj hit „Moje zlato“, a u videu ispod pogledajte kako je to izgledalo.

NE PROPUSTITE I

Foto: Kamarad produkcija,
Autor: A.Dačić