Login/Registracija

Zavirite u luksuznu vilu pevačice: Izgleda kao hotel, sve košta papreno, a poseduje čak i salon lepote (VIDEO)

Pevačica Nela Bijanić je za Grand otvorila vrata svog doma, otkrivši impresivne detalje i luksuzne elemente koji će svakoga ostaviti bez teksta.

Četvorospratna kuća odiše elegancijom, sofisticiranim stilom,te je pravo remek delo dizajna i njenog ličnog izraza koji se vidi još na samom ulazu u dom.

kuca nele bijanic 12

Ova zvezda nije štedela kada je u pitanju izdvajanje sredstava za kuću, a i zašto bi kad kako sama kaže – voli da uživa u životu.

Pre nego što je pozvala novinara da uđu, zatražila je od njega da se izuje, što samo govori o tome koliko značaja pridaje čistoći i očuvanju luksuznog doma.

kuca nele bijanic4
kako izgleda kuca Nele Bijanic 17
Kuća Nele Bijanić

Bijanićeva je ekipu Granda sprovela kroz trpezariju koju je krasi bezbroj detalja, a izdvaja se i impresivna biblioteka sa knjigama, pažljivo složenim do milimetra.

kuca nele bijanic 7
kako izgleda kuca nele bijanic 20 1
Kuća Nele Bijanić

Kada je reč o kuhinji, pevačica je otkrila da u nju nikoga ne pušta, i da eventualno snajki ponekad preda varjaču.

Ona je istakla da se snajka odlično snalazi u kuhinji, ali da nakon upotrebe iste sve mora da očisti i vrati na svoje mesto.

kuca nele bijanic 10
kako izgleda kuca Nele Bijanic 3
Kuća Nele Bijanić

U njenoj kući sve odiše čistim lukszom, pa tako se za Grand pohvalila i sa par skupocenih detalja kakve retko ko može da priušti.

kuca nele bijanic 11

Posebno se isticala ,,Rojalova škrinja“ koju je otvorila posebno za ovu priliku i poslužila pozlaćeno rojalovo posuđe i prelepe plave čaše koje se savršeni stapaju uz ambijent.

– Ja sam osoba koja voli da ugosti, pogotovo kad je moja matična kuća u pitanju. Nisam žalila da otvorim ,,Rojalovu škrinju“ i da za vam sve postavim najbolje moguće.

Pre nego što je ručak započeo, Našalila se Nela.

– Rojalovo posuđe je pozlaćeno, tako da će biti pretres kada budete izlazili.

kako igleda kuca nele bijanic 21
Kuća Nele Bijanić

Posebno privlači pažnju stolnjak sa pozlaćenom svilom, o čijoj ceni nije htela da govori.

Stolnjak je, naravno, prelep kao što se da videti. Neću govoriti o cifri, srma je pozlaćena pa je zato preskup. Ja sam esteta, volim da kupim lepu stvar i da se svako ko dođe kod mene oseti lepo i da uživa, bar onoliko koliko uživam i ja -rekla je Nela za Grand.

kuca nele bijanic grand
Kuća Nele Bijanić

Zapanjujući dodatak njenoj kući je privatni kozmetički salon u dvorištu, u kojem radi njena snajka. Ovo je prostor gde Nela može da uživa u tretmanima lepote i opuštanju, i to sve bez napuštanja svog doma.

Za ženu svoga sina je istakla da je jako vredna i pametna i da sa njom ima odličan odnos, te da nije jedna od onih ,,zlih svekrvi“.

– Mnogo je volim. Kad je tek došla da živi tu, svi smo se mi navikavali jedni na druge. Iako oni imaju svoju intimu a ja svoju, svi smo u jednoj kući i trebalo je malo vremena da se sve uklopi. Obično svekrvu bije loš glas ,,Ima da mi rasturi brak, odvešće me od svog sina i tako to“. I ona je tako mislila u početku, ali kako je vreme prolazilo i kako me je upoznavala prosto nije mogla da veruje da postoji takva svekrva. Ja ginem za njih, i kad nešto zacrtam za mene, prepreke ne postoje– istakla je pevačica.

kako izgleda kuca Nele Bijanic 14
Kuća Nele Bijanić

Na kraju intervjua, novinar je pogrešno naveo da je čuvena Nelina kuća na „tri sprata“, na šta ga je ona brzo ispravila i otkrila da njena kuća broji čak četiri sprata. Ponosno je istakla da je kroz štednju i posvećen rad postigla sve što je sada omogućila sebi i svojoj porodici.

Prilog iz kuće Nele Bijanić pogledajte u videu na početku teksta.

kuca nele bijanic grand1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Emotivna ispovest Darka Lazića

PROČITAJTE I:

Foto: printscreen,
Autor: V.Brusin