Kuća Miloša Bojanića u Crnoj Gori sija kao Las Vegas: Vila sva u kamenu i staklu, evo šta će da radi kad je proda (VIDEO)

image00003 3

Miloš Bojanić nedavno je izjavio da prodaje svoju vilu u Crnoj Gori koju je renovirao, a ekipa Grandovog portala obišla je Baošiće gde pevač poseduje luksuznu nekretninu i uverila se dokle su stigli radovi i da li je spremna za prodaju.

Kako Grand saznaje, pevač je svoju vilu na primorju renovirao po želji unuka koje su tražili da bude od kamena i stakla, ali je u međuvremenu odlučio da je proda i kupi katamaran kako bi sa suprugom Brankom plovio Jadranom.

– Plan mi je da prodam ovu kuću u narednom periodu. Umorio sam se od ugostiteljstva, to više nije za mene. Išao sam u agenciju, oni su mi rekli da vredi milion i po i dva, tako su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Ali zna se, uvek se ponudi veća cifra, pa se posle spušta. Nije mi žao što je prodajem. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovimo to ćemo da pojedemo, maslinovo ulje, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, sad ću biti na moru– rekao je pevač za Grand.

image00002 5

Njegova kuća na samoj obali važi za jednu od najlepših u Bokokotorskom zalivu, a osim blizine mora pevač poseduje i privatnu plažu ispred vile.

IMG 20230805 WA0003
image00007

Njegova oaza mira se nalazi na nekoliko kilometara od Herceg Novog, a poseduje i nekoliko apartmana koje izdaje preko letnje sezone.

apartmani milos

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena, kao i velika limena kapija.

IMG 20230805 WA0001

Osim preko dana, njegova vila u zalivu je najlepša i noću, budući da je toliko osvetljena da se svaki detalj na njoj vidi.

Vila poseduje rasvetu koja menja boju, a inicijator toga je lično pevač koji je sa majstorima postavljao osvetljenje.

IMG 20230805 WA0000

Ja sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.00 evra u renoviranje kuće, ostala je još samo jedna staklena ograda da se uradi i neke sitnice. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno –rekao je Miloš za Grand i objasnio zbog čega je i sam zasukao rukave i radio na vili.

Screenshot 2023 08 06 191405 1

-Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo.

Screenshot 2023 08 06 191412

U videu iznad teksta pogledajte kako njegova vila izgleda noću, a u nastavku ispod pogledajte unutrašnjost.

Foto: Ankić/Čumić/Jović,
Autor: Ankić/Čumić/Jović