Mia Borisavljević angažovala dekoratere, od svakog kutka u njenom domu zastaje dah

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 36 ok

S obzirom da se bliži Nova godina i praznici, pa kao i svi, tako i javne ličnosti žele da ukrase i dekorišu svoje domove i naprave pravu čaroliju u kojoj će uživati.

Pevačica, Mia Borisavljević je na svom Instagram profilu objavila da je stan u kom je sve spremno za uživanje sa svojim suprugom i kolegom Bojanom Grujićem, i njihove dve ćerke, Teom i Emom, i dočarala kako izgleda njihova novogodišnja bajka.

Pogledajte kako izgleda kuća Mie Borisavljević

mia
Kuća Mie Borisavljević

Pevačica je za što magičniju prazničnu atmosferu, platila i profesionalnu dekoraterku, a ćerkice su toliko bile srećne i uzbuđene da su i one pomagale oko ukrašavanja.

Mia je i ovoga puta na sve mislila, te je svoje naslednice obradovala paketićima, Deda Mrazom, irvasima, ukrasima, lampicama, i tako učinila svoje devojčice što srećnijim.

mia1
Kuća Mie Borisavljević

Pevačicin dom ukrašen kao iz bajke, izazvao je lavinu pozitivnih komentara i oduševljenja njenih pratilaca, koji su očarani dekoracijom svakog kutka.

mia2
Kuća Mie Borisavljević

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda praznična atmosfera u domu Viki Miljković

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Ne propustite i:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: K.Marković