Kapija od kovanog gvožđa, stilski nameštaj i svuda fotografije: Zavirite u kuću Ace Ilića i Bilje Jevtić (VIDEO)

Specijalno za Grand estradni par Aca Ilić i Biljana Jevtić otvorili su vrata svoje luksuzne kuće u Beogradu za koju kažu da je jedna od najlepših na estradi.

Kako i sami kadrovi govore, poznati par sve je opremio sa ukusom i stilom.

kuca bilje i ace
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Spratna kuća uz prostrano dvorište ukrašena je i kapijom od kovanog gvodža i betonske ograde koja štiti njihov dom od znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika.

kuca bilje i ace 2
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Za Bilju i Acu je njihova kuća prava oaza mira, a kako su oboje priznali najviše vremena upravo provode u porodičnom domu sa sinom Ivanom.

kuca bilje i ace 5
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Centralna prostorija u kući je velika dnevna soba koja je opremljena skupocenim stilskim nameštajem i iz koje stepenice vode na drugi sprat.

kuca bilje i ace 44
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića
kuca bilje jevtic i ace ilica

Osim luksuznog i pažljivo odabranog nameštaja, njihov dom krase i brojni detalji i suveniri koje su doneli iz čitavog sveta.

Ono što nam je zapalo za oko svakako su fotografije i slike koje krase bukvalno svaki zid njihove oaze.

kuca bilje i ace 77
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Tu su i brojne nagrade koje je pevački par dobio tokom karijere, ali posebno mesto u domu zauzimaju fotografije sa njihovim naslednikom Ivanom.

Screenshot 2023 12 20 232814

Bilja je kuhinju skockala po svom ukusu, jer ipak ona u toj prostoriji provodi vreme, a najviše voli da skuva suprugu prvu jutarnju kafu.

-Uz tu prvu jutarnju kafu pretresemo sve teme i obaveze koje imamo tog dana. Naravno da se osvrnemo i na domaćinske stvari oko kuće, pričamo o tome kakve Ivan ima obaveze. Što se kaže, dogovor kuću gradi i mi tako otpočinjemo dan ili rezimiramo prethodni ako smo bili na nekom pevanju ili smo imali neko sniamnje – rekao je Aca.

bilja i aca kuca
Kuća Biljane Jevtic i Ace Ilića

Aca već godinama nosi titulu najvećeg domaćina i gospodina na estradi, a on za Grand kaže da ponosno ističe taj epitet i da mu je drago što upravo kolege govore to.

-Ne može čovek u životu sve da nauči, nešto mora da se ponese iz kuće. Biti domaćin je jedna lepa stavr, ima jedna definicija koja to najbolje opisuje. Domaćin je jedna velika titula koju čovek može da ponese, on čak ne mora ni da bude bogat, ali mora da bude uvažen i poštovan. To znači da je domaćin za svoju porodicu i ukućane dobar, požrtvovan i voleo bih da se ta definicija vrati u naš narod – kazao je pevač za Grand.

Screenshot 2023 12 20 232842

Kako izgleda kuća Biljane Jevtić i Ace Ilića, pogledajte u videu.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković