Ksenija Knežević smršala 10 kilograma: Progovorila o borbi sa štitnom žlezdom: „Toga mi je bilo preko glave“ (VIDEO)

Ksenija Knežević od samog pojavljivanja na javnoj sceni ponela je titulu jedne od najlepših pevačica, međutim uprkos lepoti, nikada nije krila da vodi borbu sa kilogramima.

Iako prizanje da je gurman, svojevremeno je na višak kilograma uticao i zdravstevni problem, sa kojim se uspešno izborila i sada izgleda bolje nego ikad.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 1 ok

Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu – ispričala je Ksenija kroz smeh i dodala:

Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu – zaključila je Ksenija za Grand.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 12 ok

Podsećamo, Kneževićeva je jednom prilikom govorila o zdravstvenom problemu sa kojim se uspešno izborila.

Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe– rekla je za domaće medije.

BONUS VIDEO- Ksenija Knežević imala dve leve čizme na Evroviziji:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić