Zvezda Granda za jednu pesmu uzela pola miliona evra: Pevača kitili Roleksima, internetom kruže neverovatni snimci (VIDEO)

Romska veselja poznata su ne samo po dobroj atmosferi, već i po velikoj darežljivosti domaćina, ali i gostiju koji pevače kite novcem, ali i drugim vrednostima poput zlata, satova, pa čak i automobila.

Snimci sa ovakvih slavlja uvek iznova intrigiraju javnost, a sada je isplivao snimak Nikole Ajdinovića koji je poznat kao jedan od najvećih veseljaka na estradi koji uzima ozbiljan bakšiš gde god da se pojavi.

Nikola Ajdinović Rolex

Naime, Nikola je za izvođenje pesme „Cveto“ od Šabana Šaulića pored punih ruku novčanica od najmanje pedeset evra, dobio čak nekoliko skupocenih satova kojim su ga okitili.

Gosti su mu darovali čak sedam satova čija se vrednost procenjuje na preko pola miliona evra.

Nikolu Ajdinovića okitili skupocenim satovima

nikola ajdinovic

Koliko je goste pogodio ovom pesmom svedoči i atmosfera u sali kada je Ajdinović pevao dok je klečao na podu, a gosti su ga grlili, ljubili i kitili poneseni emocijama.

Facebook creation 20e71635 dec7 485c 9b53 e61db63e5f51

-Bude par desetina hiljada eura na koje se svi talimo. Ne ide to sve meni, da ne misle ljudi, tu je i orkestar– objasnio je pevač i dodao da to nije jedini vid bakšiša koji dobija:

– U pijanstvu bude svega. Evo sat sam dobio i to Rolex pravi je, ima žig, šifru, sve. Bude tu i ključev,a lančića, prstenja, ali ja to vratim njihovim suprugama i ćerkama. Novac može, ali kartice i zlato ne– rekao je nedavno za Grand.

Facebook creation 1fd6345a 627a 410b a097 73ee21c9619b

BONUS VIDEO: Nikola Ajdinović- Eto šta me boli (live)

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: S. Čumić