Ksenija Knežević iskritikovala Kneza: „To stvarno nije ok“

Radio S Ksenija 2
Foto Darko Radovac, Milica Lotina

Ksenija Knežević gostovala je u Jutarnjem programu „Radija S“ kod Irene i Ivana i prisetila se trenutka kada je prvi put čula da će Knez da snimi reklamu za paštetu. Kao iz stopa je odgovorila ocu: „Nemoj“.

Kada je Knez došao i rekao: „Malo ćemo da modikifujemo pjesmu, znaš!“, Ksenija je odgovorila: „Samo to nemoj! Ajde kao da snimiš reklamu za paštetu, to je ok, hrana je ok, dobijaju se ok pare za to, ali da svoju pesmu uništiš, to stvarno nije ok!“

Poznato je da je Ksenija dok je bila u grupi Hurricane snimila reklamu za jednu kladionicu, ali nam je priznala da se zbog toga pokajala.

Radio S Ksenija 1
Foto Darko Radovac, Milica Lotina

Kada su je voditelji Irena i Ivan pitali šta joj se najviše sviđa, što je nasledila od tate i ono što je nervira, Ksenija je rekla da voli kose oči, ali da joj stopala i donji zubi nisu ok.

Nakon izlaska iz grupe Hurricane, Ksenija je krenula solo karijeru i još se traži po žanrovima. Međutim, iako nema bakšiša, ipak radi i pesme za svoju dušu. Pravac kojim definitivno želi da ide je pop jer je na njemu i sama odrasla.

BONUS VIDEO: Ksenija Knežević o pehu sa Evrovizije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Darko Radovac, Milica Lotina, Z.K.Munja,
Autor: Grand