Login/Registracija

KRIZA! Đani se požalio na finansijsku situaciju, evo šta je uzeo za ručak: „Sirotinjski, al’ pošteno“ (VIDEO)

djani nova pesma 1

Folker Radiša Trajković Đani našao se prema sopstvenim rečima u krizi. Pevač je objavio video sa „sirotinjskim ručkom“, kako je nazvao obrok koji se našao pred njim, a govoreći šta je uzeo da prezalogaji požalio se na finansijsku situaciju.

-Sirotinjski al’ pošteno, što bi rekla moja braća. Evo kajmak. Mi da imamo pare jeli bismo pečenje, al nema veze! Biće ako Bog da dogodine – požalio se Đani u snimku koji je objavio na svom Instagramu.

Jedan od najtraženijih i najduhovitijih pevača na estradi Radiša Trajković Đani često svojim objavama na društvenim mrežama uveseljava pratioce, a činilo se da je nedavno upeo da brendira svoje ime i to ni manje ni više nego u Francuskoj. Naime, u centru Liona otvoren je lokal koji nosi Đanijevo ime. Izgleda da ipak, ako je zaključiti po najnovijoj pevačevoj izjavi, nije uspeo da još uvek unovči „ovaj poslovni poduhvat“.

-No Djani no party- već poznat slogan Đanijevih nastupa očigledno prati svoje ne samo njegove nastupe na sceni, već i u snimcima koje sam pevač postavlja na društvene mreže.

Foto: Instagram/Printscreen Youtube Radiša Trajković Đani,
Autor: A.Dačić