Login/Registracija

ZOVITE VATROGASCE: Grandova voditeljka zapalila Instagram: BRUTALNO ZGODNA I BEZ ŠMINKE pokazala zašto je najbolja riba na javnoj sceni (FOTO)

Atraktivna voditeljka emisije „Grand Magazin“, Maja Nenadić, odlučila je da naravi kratak predah i odmori na sunčanoj destinaciji kako bi napunila baterije za naredni period.

Maja je poznata kao neko ko voli da putuje i za to koristi svaki slobodan trenutak, a ove zime odlučila je da se ugreje na Kanarskim ostrvima koje važe za jednu od najpoznatijih svetskih destinacija.

Lepa voditeljka uživa u aktivnom odmoru tokom koga mnogo šeta kako bi posetila sve atrakcije ovog turističkog mesta, a svoje pratioce počastila je i brojnim fotogtafijama za koje je dobila veliki broj lajkova.

Očekivano, objave u kupaćem izazvale su najviše pažnje što i ne čudi s obzirom da Nenadićeva vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu što se da i videti.

Ipak, sunce je uspelo da prevari Grandovu voditeljku koja je uspela da izgori, što je nasmejalo sve pratoce kada je objavila video na kome jede jastoga uz opis da je crvena kao i životinja u njenom tanjiru.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić