Login/Registracija

OVE SLIKE GOVORE VIŠE OD HILJADU REČI: Otkrivamo da li je Rada Manojlović zaista u svađi sa bratom (FOTO)

ipiccy image 3 1
youtube/RTS/novogodišnji program

Poslednjih nekoliko meseci u medijima su kružile priče da pevačica Rada Manojlović nije u dobrim odnosima sa bratom Nedanom.

Danima se pričalo i pisalo o njihovim porodičnim odnosima, a brat i sestra su sada svima javno pokazali u kakvim su zaista odnosima.

Naime, njih dvoje su se pojavili na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, a tom prilikom su otpevali nekoliko pesama zajedno.

Sve vreme su sa osmehom na licu ćaskali dok su ostale kolege pevale, a ovim je i zvanično stavljena tačka na sva nagađanja i priče koje su poslednjih meseci kružile u medijima.

Capture
youtube/RTS/novogodišnji program

Podsetimo, Nenad je nedavno za naš portal govorio o odnosu sa sestrom Radom, a tom prilikom se dotakao i priče da je ona raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovičem i iskreno je dao svoj sud o tome.

Rada i ja jesmo brat i sestra, rođeni, ali ja nisam neko ko nešto preterano gura nos u privatne stvari pa makar to bila i moj sestra. Iskreno se nadam da ona nije tužna jer svaki gubitak voljene osobe je strašna stvar. Ako se to stvarno desilo i ako nije samo novnarsko skretanje pažnje želim joj da što pre i što bolje preživi i preboli to- istakao je Neša koji je otrkio u kakvim odnosima je bio sa zetom:

-Haris je meni bio izuzetno interesantan lik i baš sam ga zgotivio, ali kao što jedna pesma koju sam snimio kaže „Bili smo ponos grada, ali nekad tako se desi, da oni što ludo se vole ne žive na istoj adresi“. Nekada se tako desi i ko zna zašto je to dobro, ali se iskreno nadam da nije istina. Ja joj stvarno želim sve najbolje i ako je ona srećna ja sam još srećniji, ali generalno do sada koliko je imala sreće u karijeri i koliko je Bog pogledao u karijeri toliko na nekom drugom mestu nije imala sreće. Mada se nadam da će i tu da se ostvari- kazao je Nenad za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/yutube/RTS novogodišnji progra,,
Autor: A. Milinković