Login/Registracija

Kraj prijateljstva Dare Bubamare i JK? „Nisam ništa radila, čista sam“, pevačica poručila bez dlake na jeziku

U poslednje vreme sve češće se šuška da pevačice Dara Bubamara i Jelena Karleuša više nisu u dobrim odnosima, a sve je počelo kada je Jelena otkrila da je koleginici mnogo puta pomogla u životu i da za tim uopšte ne žali.

Dara nije ostala imuna na njene reči i nakon Jelenine izjave odlučila da stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

– Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila, ja sam čista, a te priče, o tom pomaganju, to… Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja gospođetina i neću pričati ni ružne stvari, a ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo!- poručila je Dara i dodala da nema vremena da se bavi takvim stvarima.

– Trudim se da budem sa svima okej. Ko je nekorektan, samo imam amneziju. Ne radim mu ništa, ne želim mu zlo. To je jako malo ljudi. Sa svima sam dobra, sa svima se slažem. Kako kaže jedan moj drugar: „Ko sa Darom nije dobar, taj je stvarno loš“. Verovatno im je dosadno. Ja mnogo radim, zarađujem.. Nemam vremena da pratim šta i ko, kako.. Čujem od fanova kad mi pošalju –istakla je za Kurir.

Podsetimo, novom estradnom „ratu“ prethodila je Jelenina izjava koja je digla verliku prašinu u javnosti, ali i među kolegama.

– Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba – rekla je Karleuša nedavno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović