Login/Registracija

KRAJ LJUBAVI? Raskinuli Luna i Marko, sve zbog prevare

Kao bomba odjeknula je vest da se rijaliti-par Luna Đogani i Marko Miljković razvode, a kako domaći mediji pišu, žestoka svađa je izbila zbog Markovog neverstva.

Iako se čini da je sve počelo od Luninog rođendana, na kom se njen suprug nije pojavio niti joj čestitao, pozadina je mnogo gora nego što se čini.

Naime, prema priči izvora bliskog bračnom paru, do svađe je došlo zato što je Marko navodno prevario Lunu pre dva meseca u jednom beogradskom klubu, za šta je ona tek sada saznala.

Čim je to čula i videla snimak koji su joj njeni prijatelji pokazali, a na kom Marko grli jednu atraktivnu brinetu, Đoganijeva je rekla Miljkoviću da izađe iz stana.

– Ne znam šta se Marku dešava u poslednje vreme, ali to više nije onaj čovek kao pre godinu, dve. Ne mogu da kažem, njih dvoje se zaista vole, ali nije smeo to da joj uradi. On zna da u Beogradu na hiljade ljudi voli i poznaje Lunu i da će joj sve preneti. Međutim, on je to veče prilično popio, klinke se lepe za njega, jedna ta brineta celo veče se nije odvajala od njega i onda se desilo to što se desilo. Inače, on često izlazi sam s društvom, dok je Luna kod kuće sa ćerkom – kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je Đoganijeva teško podnela navodno Markovo neverstvo i da mu je predložila da izađe iz stana, te da povremeno dolazi zbog ćerkice, koja je vezana za njega:

– Svi iz Luninog okruženja su znali za to, ali nisu hteli da joj govore pošto, znate kako kažu, nikad se ne treba mešati u bračne probleme. Međutim, kada je ona počela da se žali na Marka, njeni prijatelji su joj pokazali snimak na kojem on flertuje s tom brinetom i s kojom je bio vrlo prisan. Čim je to videla, Luna je plakala, ali je brzo došla sebi zbog deteta. S Markom je otvoreno pričala i rekla mu da ne želi da ga vidi, te da izađe iz stana dok ne odluče šta će da rade. Zbog toga se nije pojavio ni na njenom rođendanu, a, kao što vidite, i njihove društvene mreže već mesecima ne funkcionišu kao inače.

Đoganijeva je na mukama pošto joj je bitno da joj dete raste uz oca, dok, s druge strane, ne zna da li može Marku da pređe preko tako krupne stvari.

– Luni je najbitnije da joj ćerka ne ispašta budući da je baš vezana za tatu. Zbog toga je dozvolila Marku da dolazi u stan, čak i da prespava, samo da bi joj ćerka bila srećna. Šta će se dalje dešavati, to niko ne zna, osim Lune i Marka. Mi smo tu šta god ona da odluči pošto znamo koliko ga voli – govori izvor, a prenosi Kurir.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković