Login/Registracija

„Nisam mogao da ispoštujem publiku“, Kosmajac se prisetio borbe sa alkoholizmom i problema na nastupima: „Bagovao sam“

Stefan Kosmajac proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“, gde je osvojio publiku svojim glasom i pozitivnom energijom zbog koje se plasirao u samu završnicu takmičenja.

Ipak, njegovu karijeru obeležio je ozbiljan problem sa alkoholom bez koga nije mogao da nastupa, što ga je koptalo boljeg plasmana u finalu.

U finalu sam bio slabiji zato što sam popio bio i tada sam odličio da neću više to da radim. nisam ja bio, pijan, pijan, ali vidi se po mom pogledu da ne gledam normalno, nego kao da sam pospan– iskren je Kosmajac kome su njegova mantorka Viki i njen suprug Taške pomogli da se izbori sa porokom.

Tada mi je Taške skrenuo pažnju u kom pravcu može da me odvede alkohol. Rekao mi je kako sam možda mogao da zauzmem bolje mesto u finalu i da lepše izgledam i da bolje otpevam. Od tada me je Taške proveravao, pre svakog snimanja je pričao sa mnom i video je da li sam pio– prisetio se Stefan.

Danas, Kosmajac živi potpuno drugačiji život bez alkohola, za koji je shvatio da mu je više odmogao nego pomogao.

Svi kažu da piju da se opuste, ali ja sada trenutno kada radim, četiri godine nisam okusio alkohol i mnogo mi je bolje na svirkama. Dok sam pio dešavalo mi se da zabagujem, da zaboravim tekst, gubi se koncentracija za publiku koju treba da ispoštuješ. Zahvaljujem se Tašketu i Viki, celoj mojoj porodici, menadžerima, Saši Popoviću, celoj Grand produkciji što su mi pomogli– istakao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić