Login/Registracija

Lom na rođendanu Aleksandre Mladenović: Pola estrade na gala slavlju, Nada Topčagić u transu na stolici (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć se proslavila 29. rođendan u jednom prestoničkom hotelu, gde je okupila brojne kolege i prijatelje koji su se veselili do jutra.

Mladenovićka je iskoristila priliku da ujedno promoviše svoju novu pesmu „Ja ne pijem mama“, koja je ujedno i prva sa novog albuma pod nazivom „Predstava“ koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Slavljenica je zablistala u dugoj crnoj haljini sa dubokim šlicem koju je uparila sa visokim potepticama i nije skidala osmeh sa lica tokom cele večeri koju su ulepšale njene kolege koje su se latile mikforona.

Posebno zadovoljstvo priuštila joj je Viki Miljković koju je slušala još kao devojčica i čija joj je podrška sinoć jako značila.

Ti to zaslužiješ, ali zaista i kao čovek i kao pevač. Aleksandra je izrazila želju da zapeva pobednik „Zvezda Granda“, Nermin Handžić– najavila je Viki.

Iako su gotovo sve kolege uključujući i Aleksandru pevali, največi trans dogodio se kada je glas pustila Nada Topčagić koja je napravila pravi lom.

Uz njene hitove svi su poskakali na noge, a ni sama pevačica nije mogla da sarije sreću, pa se u jednom trenutku popela na stolicu u čemu joj se pridružila i slavljenica.

Poseban trenutak bio je kada je stigla rođendansa torta na nekoliko spratova na kojoj je dominiralna zlatna boja, njeno ima kao i detalji u obliku mikrofona, kada je Mladenovićka zamislila želju i oduvala svećice uz aplauz prisutnih.

Ekipa našeg portala prisustvovala je rođendanu, sa koga ekskluzivne detalje možete pogledati uskoro.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić