Login/Registracija

Isplivao snimak na kome žena Darka Lazića peva uživo: Katarina pustila glas na jednom veselju, fanovi traže duet (VIDEO)

Darko Lazić i njegova supruga Katarina od kada su uplovili u romatičnu vezu, a zatim i brak doslovno se ne odvajaju jedan od drugog.

Iako se Katarina ne bavi javnim poslom, na društvenim mrežama je sada isplivao snimak na kome peva na jednom slavlju u krugu porodice.

Naime, Katarina je uživo otpevala numeru „Zaplači“ od Goce Tržan, za koju je dobila pregršt komplimenata, a obzirom da joj pevanje nije zanimanje, očigledno se radi o prirodnom talentu.

Upoznajte Stojanoviće– napisala je njena sestra koja je podelila ovaj video, a fanovi koji su pozitivno odreagovali na njen glas odmah su se pitali kada će snimiti duet sa suprugom.

Podsećamo, Darko je javno govorio o svojim porcima i osvrnuo se na turbulenatn period života kada je umalo izgubio život:

– Ne ide da ja pričam o tome koliko sam se promenio, bolje je da to drugi kažu. Mogu samo da kažem da sebe više ne mogu da prepoznam. Poroci su bili sastavni deo mog života. Kad bih se odrekao svega, to ne bih više bio ja. Sad je sve to u normalnim granicama. Ne pušim više, ne drogiram se, ne kurvam se, samo ponekad nešto popijem – priznao je Lazić i dodao da mu se zgadilo da bude poročan jer se danas time ljudi hvale.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić