Nakon neočekivane veridbe, Zvezda Granda otkrio gde je upoznao devojku i šokirao voditelje: „Voli uniforme“

STEFAN KOSMAJAC ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 12 ok

Nakon turbulentnog perioda, Stefan Kosmajac poslao je jasnu poruku novom pesmom „Neću da se ženim“ koju je ubrzo zatim demantovao kada je otkrio kako je srećno zaljubljen, a zatim i da je zaprosio svoju novu devojku.

Ova vest zatekla je javnost koja je ostala šokirana činjenicom da je Kosmajac vešto sakrio svoj ljubavni život, međutim tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, isplivala je cela istina o njihovom poznanstvu.

Našao sam je na policijskoj zabavi. Ja sam pevao tu policijsku zabavu za prijatelje, išao sam tu pola sata i eto tu smo se upoznali– rekao je pevač koji do tada nije verovao da će tako brzo pronaći svoju srodnu dušu, dok je voditeljka Vesna Milanović dobacila kako voli unoformisane dame.

IMG 0020 ok

Pesma se radila mnogo pre nego što sam upoznao moju verenicu Milicu. Ta pesma se dogodila u momentu kada ja nisam hteo da imam devojku. Vodio sam se nekom logikom, mislio sam da nikada neću da nađem srodnu dušu, ženu koja će da mi rodi dete– počeo je Stefan kome je izgradio taj stav na osnovu prizora koje viđa na svojim nastupima.

STEFAN KOSMAJAC ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 19 ok

Ja odem u klub da pevam i vidim stvari koje meni nisu normalne. Ja volim da radim, ai kada sve to vidim pitao sam se gde ću da nađem ženu– iskren je Kosmajac.

Voditelj Siniša Medić, nije odoleo da ga ne isprovocirao i upitao je koliko brakova je imao njegov otac aludirajući da će se i on ženiti više puta.

Nemojte vi mene da računate kao on. Zvanično, što se zna, što on to nije sakrio, tri braka, ali ja sam na mamu u tom slučaju da se zna– kroz smeh je rekao pevač.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić