Login/Registracija

Kompozitora IZDALA žena zbog Sandre Rešić: „Poslala mi je poruku, ostala sam u ŠOKU“

Na veliku radost publike nakon dve godine provedene u rijalitiju, bivša učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Rešić objavila je numeru pod nazivom „Prerano“ koja je naišla na sjajne reakcije publike.

Nakon što se zavrtela na radio stanicama i među kolegama, Sandra je rešila da otkrije kako je zapravo „Prerano“ završila u njenim rukama.

-Posle godina i godina pitanja pitala sam Baneta Opačića da li konačno ima pesmu za mene međutim rekao mi je da nije siguran da mora da razmisli. Onda mi je njegova supruga poslala poruku „Znaš kakvu je pesmu Bane napravio za tebe“, a ja sam ostala u šoku. Tek onda mi je on poslao por da je čuo da ga je izdala žena (smeh). Došla sam i otpevala kaver što je on postavio na svoj Instagram i to je tako viralno krenuloda je postalo hit pre hita. Posle dugo godina ja imam hit!- otkrila je pevačica.

Čini se da je Sandra konačno apsolutno zadovoljna i ispunjena budući da je osim uspeha u poslu svoju liniju dovela do savršenstva, te je nedavno za Grand Online otvorila dušu.

Trening definitvno nije, jer ne treniram, a nije ni ljubav. Zaslužno je sve po malo, malo dijeta, malo psihički momenat, malo spavanja, malo svega u rijalitiju. Sve što radim, radim profesionalno, disciplinovana sam, pa sam takva bila u rijalitiju, učestvovala sam u svemu. Mene sekiracija druže, prepolovi– priznala je Rešićeva.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović