Login/Registracija

Pejović za 35 godina nije radio SAMO JEDAN DOČEK, a razlog je jasan: “Nije prijatno ali se mora“ (VIDEO)

Pevač Aco Pejović može da se pohvali da je 2022. godina za njega bila jedna od najuspešnijih kada je reč o poslu, jer je iza njega na desetine koncerata koje je održao širom sveta. Zato je odlučio da godinu završi velikim, beogradskim koncertom za koji mnogi smatraju da će biti najglamurozniji doček u regionu.

Ovim povodom, organizovano je druženje sa predstavnicima sedme sile ispred Hale 5 na Beogradskom sajmu, u kojoj će u novogodišnjoj noći biti smešten “Grand Palace Hall”, a gde će oni najsrećniji imati priliku da uživaju u provodu kakav samo Pejović ume da priredi. Posetioci će uživati u luksuzu, a čitav prostor biće dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre.

-Kada je reč o poslu moraš ranije da razmišljaš o tome, a kada je Nova godina u pitanju u principu znamo i godinu dana ranije otprlike. Ja sam saznao još pre pola godine, ali sada je već vreme da obavestem i ljude, da znaju, da se spreme i organizuju- istakao je Aco.

S obzirom da je već godinama angažovan kada je u pitanju doček Nove godine, Pejović otkriva kako njegovi najmiliji reaguju na to.

-Navikli su na to, verovatno im to ne prija, ali sa te druge, finansijske strane im ne smeta, pa ne smeta ni meni. Kada je Nova godina u pitanju ima tu više bitnih stvari, između ostalog taj finansijski momenat- priznaje pevač.

Ipak doček jedne Nove godine mu je posebno ostao urezan u sećanju, a sve zahvaljujući njegovoj supruzi i ćerkama.

-Za trideset i pet godina samo jednu Novu godinu nisam radio, to je bilo pre nekoliko godina kada smo otišli za Rim i dočekali Novu godinu na ulici. Sedeli smo na španskim stepenicama i to mi je jedan od najlepših dočeka- priznao je sa osmehom.

Mada je veliki profesionalac u svom poslu postoje izuzeci kada umesto posla radije bira da vreme provodi u krugu porodice.

-Datumi kada ne radim su za Vaksrs, Božić, Badnje veče i slavu. To su zapravo datumi kada baš, baš nikada ne radim- izjavio je Aco.

I kada je u pitanu privatan život, ali i posao Pejović ima mnogo razloga da bude ponosan te je sa osmehom na licu priznao da je iza njega jedna od nejlpših godina.

-Mislim da je ovo najuspešnija godina, puna ozbiljnih koncerata, dva Spensa i tri Tašmajdana, da ne nabrajam…Bilo je tendecnija da se desi i četvrti Tašmajdan, ali to će biti upravo 31. decembra na Sajmu- poručio je za Grandov portal.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ J. Jović/ I. Grk