UZAK STRUK, BELI KORSET: Katarina Živković nikad nije bolje izgledala (FOTO)

katarina zivkovic 2 ok1

Da Katarina Živković sjajno izgleda u to smo se uverili mnogo puta, ali njeno najnovije izdanje prosto osvaja. Pevačica je objavila na svom storiju fotografiju u belom korsetu u retro stilu, a uzak struk ostavio je sve bez teksta.

Kaća je inače i ranije objavljivala vrele fotografije na društvenim mrežama, a kao osoba koja ne pati ni od kakvih kompleksa, ume da objavi i fotke bez šminke, pa je fanovi poštuju i iz tog razloga.

Screenshot 20230306 172800 com.instagram.android edit 385372640834946
Foto: Printscreen Instagram katarina_zivkovic_official

Podsetimo, Katarina je nedavno otvorila dušu o muško-ženskim odnosima i potpuno iskreno iznela svoje stavove o jačem polu.

-Muškarci su naspram žena šampioni u laganju. Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće sakrijemo istinu ali su to sitnice uglavnom, a muškarci su veštiji i to oko krupnijih stvari – istakla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

Naravno da može, važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno – rekla je Katarina.

Foto: Z.K.Munja/Instagram katarina_zivkovic_official,
Autor: A.Dačić