Katarina Živković blista u trudnoći: Pevačica ne skida osmeh sa lica

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 32 ok

Pevačica Katarina Živković odavno nije bila u javnosti, gotovo otkako je saopštila da je u drugom stanju, a sada je obradovala fanove jednom fotografijom iz šopinga.

Ona je u potpuno opuštenom izdanju pokazala i kako izgleda tokom ovog perioda, a kako se može primetiti, zadržala je vitku liniju, te joj se stomak u poodmakloj trudnoći lepo vidi.

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 39

Ona je napravila selfi u uskoj beloj majci i suknji sa šlicem koja joj je potpuno istakla telo. Ovaj stajling upotpunila je papučama i šeširom, kao i naočarima za sunce, te je dobila brojne komplimente da lepo izgleda.

599751 katarina zivkovic iff

Podsetimo, Kaća Živković odlučila je da se povuče iz javnosti nakon vesti da je u drugom stanju.

– Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu – rekla je Katarina, pa dodala:

– Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome – dodala je ona.

KATARINA ZIVKOVIC GP SNIMANJE 13112023 FOTO MUNJA 41

Inače, pevačica tvrdi da je u vezi već šest godina, a nijednu reč o svom partneru i ocu svog deteta nije želela da otkrije javnosti. 

BONUS VIDEO – Katarina Živković intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A.M.