Login/Registracija

Nakon 3 godine, ZVEZDA GRANDA podelio lepe vesti: „To je stepenica u mojoj karijeri“

Nekadašnja zvezda „Granda“, simpatični momak iz Bosanske Krupe, Ermin Redžić Bubi, ovih dana pakuje kofere i kreće put Amerike i Kanade, gde ga očekuje velika turneja.

Pevač ne krije sreću što će posle tri godine nastupiti preko okeana, a za Grand je istakao da ga posebno raduje što će to prvi put pevati u Torontu i ostalim kanadskim gradovima.

-Sutra putujem i ne mogu da vam opišem koliko se radujem. Znam da će turneja biti puna momenata koji se pamte, a najviše se radujem druženju sa publikom koja me tamo neizmerno voli i kojoj sam već imao priliku da pevam. Naravno, radujem se i provodima između koncerata, pogotovo vremenu u Majamiju i Las Vegasu, to se ne propušta, a mora malo i da se odmori između nastupa (smeh). Poslednji put sam u Americi bio pre tri godine, te se putu radujem kao malo dete, a ono što me posebno raduje jeste što prvi put pevam u Kanadi. To će biti nova stepenica u mojoj karijeri – istakao je Bubi.

Kako godinama ima uspešne turneje u Americi, zanimalo nas je da li ga možda neka devojka tamo čeka.

-Nemam devojku ni tamo, ni ovde. Nekako mislim da su devojke na Balkanu najlepše – rekao je pevač s osmehom i pozvao sve ljude željne naše muzike da dođu na njegove nastupe u Americi i Kanadi.

Sve informacije i spisak gradova u kojima nastupa, možete dobiti na njegovim društvenim mrežama.